OST. To The Beautiful You


NOTE: Link pada lagu-lagu itu berisi lirik lagu dan link tempat untuk mendownloadnya.

To The Beautiful You OST Part 1

1. J-Min- Stand Up

Belum ada OST resmi yang dikeluarkan oleh pihak SM. Tapi bisa dipastikan lagu yang ini akan menjadi theme song drama Beautiful You karena selalu menjadi back song di setiap teasernya. Dan ternyata penyayinya sendiri adalah J-Min artis SM yang sudah sejak 2007 malang melintang di dunia permusikkan Jepang. Makany,a sebelum aku tahu hal ini aku ngerasa lagunya agak bernuansa Jepang di bagian nada dan caranya dia nyanyi.

Jadi… uda penasaran ama lagunya. Kita tunggu aja tanggal mainnya 😀

Cuplikan lagu yang belum tahu judulnya dinyanyikan J-Min untuk theme song To The Beautiful You dibintangi Sulli dan Minho

2. Girls’ Generation’s Jessica and F(x)’s Krystal – Butterfly

To The Beautiful You OST Part 2

3. Girls’ Generation’s Sunny and F(x)’s Luna – It’s Me

4. SHINee’s Onew – In Your Eyes

To The Beautiful You OST Part 3

5. Super Junior KRY – SKY

6. Girls’ Generation’s Tiffany & Super Junior‘s Kyuhyun – To The Beautiful You

To The Beautiful You OST Part 4

7. Girls’ Generation’s Taeyeon – Closer

8. Dana – Maybe We

9. SHINee’s Taemin – U

 

Thanks to: , , and 

Advertisements

17 Comments Add yours

  1. ais says:

    Episode 11 yang menit ke 6an waktu jae hee nunggu tae waktu ujan itu judulnya apa yah?

  2. Zah says:

    Lagu yang dinyanyiin *aku lupa namanya* yang dia jadi adek-adeknya si Minho, dia nyanyi pas temen-temen Minho nyanyi Sistar Loving You. Habis itu, itu lagu apa ya? Makasih. 😀

  3. hjk says:

    th jdl lagu part 11 gak ??

  4. pusparinda dwi oktiviani says:

    di episode 6 pas cha eun gyeol sama hong dang mo lg makan burger, itu lagunya siapa?

    1. aralicka says:

      kayanya lagu yg itu nggak masuk jadi salah satu ost deh

  5. Pete Steil says:

    I see something really interesting about your web site so I saved to my bookmarks .

  6. jaycee says:

    guys..i need to know..what is the title of this song from TTBY that’s played on episode 10 the scene where minho just got home from his cousins exhibit and just finished talking to jae hee’s friend who said that he likes jae hee, when he went up to jae hee’s bunk and jae-hee was pretending to be asleep…the english lyrics goes like this “though it never was once spoken, but you see, that day, I felt the jumping of the heart, From the start, I could feel it.”

    aaahhhrrrggg i really need to know please please…thanku ♥

    1. aralicka says:

      it’s onew’s in your eyes….

  7. Ayu Anindia Hizraini says:

    i love it

  8. Illa says:

    Waaaaaaaa:o Dengar lgu2 niehh bwt Mabuk Cinta pda Ketampanan Oppah Minho. This is So Amazing..
    Tambh cinta pda Minho Oppah..:*

  9. James says:

    I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  10. cutiekyubi says:

    nunggu yg lagunya taeyeon bisa didownload.. 😀

    1. aralicka says:

      uda ada kok 🙂

  11. aralicka says:

    Suka banget ama foto TTBY 34… sulli and hyun woo ❤

  12. I simply want to mention I am new to blogging and actually liked your web page. More than likely I’m going to bookmark your website . You amazingly come with incredible article content. Kudos for sharing with us your web site.

  13. your blog has some interesting stuff.

  14. this is amazing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s