WATCH To The Beautiful You Ep.1


Official Poster

 

They’re really stalker :O

Sebenarnya kalau kalian sering-sering update di Kimchi Drama atau website lain yang menyuguhkan drama Korea gratis, pasti bisa langsung lihat drama yang tayang kemarin. Di sini aku cuma mau ngasih tah aja kalau drama yang paling aku (dan mungkin kamu) uda ada engsub-nya. Bagi yang nggak ngerti bahasa Korea kaya aku, ini bantu banget.

Link-nya aku ambil dari Daily Motion dan yang punya, ya Kimchi Drama. Jadi big thanks buat Kimchi Drama🙂

Happy Watching!

PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

Aku belum nonton, sih, jadi belum bisa komen apa-apa. Baru proses download ^^

Thanks to: Kimchi Drama and To The Beautiful You FB

2 thoughts on “WATCH To The Beautiful You Ep.1

  1. I just want to say I am newbie to weblog and absolutely enjoyed this website. More than likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely come with impressive article content. Thank you for sharing with us your website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s